MOBILITAT

Reus i Eivissa estaran connectades aquest estiu amb un nou vol

Se suma a les de Gran Canària, Palma de Mallorca i Menorca

per Redacció, Reus | 7 de maig de 2021 a les 11:22 |
L'Aeroport de Reus comptarà aquest estiu amb una nova connexió amb Eivissa, a través de dos vols setmanals operats per la companyia Air Nostrum. La connexió entre l'aeroport de Reus i Eivissa s'estrenarà el proper 22 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins a l'11 de setembre.

La feina conjunta de la Diputació de Tarragona, ajuntaments, Generalitat i les principals entitats que configuren el teixit econòmic del territori ha permès ampliar el nombre de rutes i l'activitat a l'aeroport de Reus. Amb la represa dels vols regulars, aquesta infraestructura es posiciona com un motor per a la reactivació del sector turístic i de l'economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.


L'Aeroport de Reus disposarà aquest estiu d'un total de quatre noves connexions. A més dels dos vols setmanals a Eivissa que avui s'han anunciat, la companyia Binter enllaçarà amb Gran Canària amb dos vols setmanals durant tot l'any.  L'aeroport de Reus tindrà, també, des de finals de juny, dos vols setmanals amb Palma de Mallorca i altres dos vols per setmana amb Menorca, operats per la companyia Volotea.

 

Participació