ESPAIS PÚBLICS

El Parc de Frederica Montseny, nou espai a l'aire lliure a Torredembarra

Es va inaugurar divendres a la tarda

per Redacció , Torredembarra, 2 de maig de 2021 a les 09:33 |
El nou parc Federica Montseny, a Torredembarra. | Ajuntament de Torredembarra
El Parc de Frederica Montseny de Torredembarra va obrir aquest passat divendres a la tarda després que finalitzessin les obres, que han comportat la creació d'un pulmó verd dins del nucli urbà, un nou espai perquè la ciutadania pugui gaudir a l'aire lliure amb una superfície de 3.062,36 metres quadrats. S'hi han instal·lat jocs infantils de gran i petit format, pista per jugar a la petanca, espai de socialització d'animals de companyia i un escenari per a actuacions de petit format. Tot això, amb un enjardinament creat amb flora autòctona d'espècies del Baix Gaià i dels entorns naturals més immediats, que en facilita el seu manteniment. Les instal·lacions del parc es complementen amb mobiliari urbà, enllumenat general i del recorregut i dues fonts d'aigua.

L'alcalde, Eduard Rovira, ha recordat que amb la posada en marxa del parc s'ha retornat l'ús urbanístic que sempre havia tingut aquest solar, tot i que l'aparcament que l'ocupava fins fa uns mesos havia estat plantejat com una solució provisional mentre es construïa el pàrquing del carrer dels Filadors.


L'obra l'ha duta a terme l'empresa Tecnología de Firmes S.A. amb un pressupost de 322.924,80 €, finançat amb recursos propis de l'Ajuntament de Torredembarra i amb una subvenció de 147.613 euros de la Diputació de Tarragona a través del Pla d'Acció Municipal (PAM) del 2019.

 

Participació