FIRES

Montblanc suspèn Brickània a causa de la pandèmia

El Festival de Construccions Lego® de Montblanc estava programat els 5 i 6 de juny

per Redacció, Montblanc | 26 d'abril de 2021 a les 16:42 |
Una imatge de la passada edició de Brickània de Montblanc | Oficina de Turisme de Montblanc
Montblanc suspèn Brickània a causa de la pandèmia. Així ho ha decidit la Junta de Govern Local de l'Ajuntament. La sisena edició d'aquest singular festival de Construccions Lego® estava prevista per al primer cap de setmana de juny. Durant els darrers mesos l'equip de l'Oficina de Turisme ha estat treballant en una nova edició del festival.

Brickània habitualment té una mitjana de 5.000 visitants en un cap de setmana tradicionalment fluix en visites. Però fa unes setmanes es va fer la proposta de cancel·lació ja que la situació epidemiològica no havia evolucionat prou favorablement. La decisió es va comunicar immediatament als dioramistes, expositors i botigues participants, així com a altres proveïdors de serveis del festival.


"Unànimement han estat comprensius amb l'argumentació, valoren el treball realitzat i agraeixen la prudència en la presa de la decisió", diuen fonts de l'organització.

Malgrat que és el segon any consecutiu que cal suspendre el festival es començarà a treballar per tal que els dies 4 i 5 de juny de 2022 tingui lloc la sisena edició de Brickània.

 

Participació