SANITAT

El PSC insta a recuperar la presencialitat al CAP La Granja i al CAP Bonavista

Demanen que en menys de 48 hores els pacients siguin atesos

El CAP de Bonavista, al carrer Set. | Josep M. Llauradó
per Redacció, Tarragona | 22 d'abril de 2021 a les 11:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup parlamentari del PSC al Parlament de Catalunya ha entrat a registre una proposta de resolució que insta a la Generalitat a recuperar la presencialitat de l’atenció assistencial, així com els serveis i especialitats perduts durant la pandèmia, en els centres d’atenció primària de la Granja i Bonavista de Tarragona.

Segons ha detallat la diputada socialista Rosa Maria Ibarra, “volem que el Govern reforci els serveis, les línies telefòniques i la capacitat de resposta, amb més personal als centres d’atenció primària de la Granja i Bonavista. Així mateix volem que es recuperi el servei d’urgències de 24 hores al CAP de Bonavista.”


Durant molts mesos els veïns i veïnes dels barris de Ponent de Tarragona s’han manifestat cada setmana exigint una millor atenció sanitària, en especial, a l’atenció primària donat el context provocat per la pandèmia de la Covid.

La portaveu socialista a l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha afirmat que l’objectiu del PSC “és que qualsevol tarragoní i tarragonina ha de poder ser atès pel seu CAP en menys de 48 hores". “Volem tornar a posar a les persones a l’eix de les polítiques sanitàries per garantir l’accés als mateixos serveis per a tota la ciutadania, visquin on visquin i tinguin el nivell d’ingressos que tinguin”, ha conclòs Rosa Maria Ibarra.

 

Participació