COMERÇ

Roda de Berà estrena un nou portal del comerç local

Reuneix en una mateixa plataforma tots els establiments comercials i negocis del municipi

per Redacció , Roda de Berà, 22 d'abril de 2021 a les 08:34 |
L'Ajuntament de Roda de Berà ha impulsat la creació d’un nou portal web que aglutina totes les botigues, establiments de restauració i negocis del municipi. A través del web, que s’estrena avui, es pot accedir a tota la informació bàsica disponible, adreça, telèfon i correu electrònic de tots els negocis locals.

A partir d’aquí, els propis comerciants podran ampliar personalment aquesta informació ja que s’ha creat un espai privat per a cadascun d’ells per tal que hi puguin accedir -demanant prèviament la seva contrasenya- i incloure a la seva pàgina imatges de productes i serveis, ofertes o promocions que creguin interessants per als seus clients i que podran actualitzar de forma permanent, segons les necessitats del seu establiment.


La plataforma està distribuïda en tres grans blocs: on comprar, on menjar i on dormir a Roda de Berà. Dins d’ells els negocis es distribueixen per categories com per exemple el comerç, construcció i reformes, educació, estètica, indústries, animals; o bars musicals, bars i restaurants, menjars per emportar, càmpings, entre moltes altres. I de la mateixa manera en subcategories.

També es pot accedir als diferents negocis a través del plànol disponible, on hi ha marcats, per categories, els negocis segons la seva ubicació. I finalment, l’usuari podrà buscar el nom d’un comerç o d’un negoci concret a través del cercador disponible al menú superior de la pàgina. La plataforma ha estat creada i dissenyada per Woow, un negoci de Roda de Berà, els qui ja es troben treballant en la creació de la nova aplicació de Comerç per a dispositius mòbils.

 

Participació