AJUNTAMENT DE CREIXELL

Inclouen una trentena de famílies vulnerables de Creixell en el programa d'aliments de Càrites

L'Ajuntament de Creixell s'adhereix al Programa d'ajuda alimentària mitjançant un conveni de col·laboració

per Redacció , Creixell, 19 d'abril de 2021 a les 12:09 |
La seu de Càrites a Creixell. | Ajuntament de Creixell.
L'Ajuntament de Creixell, a través de la Regidoria de Serveis Socials, s'ha adherit al Programa d'aliments impulsat per Càrites Diocesana adreçat a persones en situació de vulnerabilitat i amb necessitat d'ajuda alimentària. Prop de 30 famílies vulnerables del municipi es beneficien de les compres que farà Càrites amb l'ajut municipal.

L'Ajuntament farà enguany una aportació econòmica de 3.000 euros a l'entitat. Cada mes es farà una transferència de 250 euros, que anirà destinada a despeses d'aliments i productes de primera necessitat a realitzar a l'establiment comercial Casa Pairal del municipi.


Les persones beneficiàries del Programa d'aliments són seleccionades per l'àrea de Serveis Socials, segons el seu grau de vulnerabilitat. Serveis Socials notifica a Càrites el nombre de famílies que necessiten suport, així com les altes i les baixes que produeixin.

Càrites Diocesana atén les persones derivades pels Serveis Socials amb el repartiment mensual dels productes provinent de la Fundació Banc d'Aliments de Barcelona i de la Unió Europea. L'entitat aporta persones voluntàries que disposen de la formació adequada referent a la manipulació d'aliments i a les normes higiènic-sanitàries. L'Ajuntament es fa càrrec  del cost de la formació del voluntariat i col·labora en facilitar les instruccions necessàries.

 

Participació