POLICIAL

Tres parelles sentimentals diferents: el periple d'un vallenc que volia evitar complir condemna a la presó

Els Mossos d'Esquadra el van detenir dijous passat a la capital de l'Alt Camp

per Redacció , 16 d'abril de 2021 a les 08:18 |
La presó de Lledoners. | Ferran Casas
Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes que no van retornar a la presó després d'un permís penitenciari

Mossos d'Esquadra


 

 


2

 . Amb l'objectiu d'eludir l'acció de la policia un dels arrestats s'instal·lava a casa de les diverses parelles que anava tenint, d'on no en sortia per cap motiu

. L'altre s'havia amagat en una casa de luxe de Lloret de Mar que havia ocupat il·legalmentEls Mossos d'Esquadra han detingut dos homes que constaven com a escapolits en no haver retornat als centres penitenciaris on estaven. En el primer cas, els Mossos van detenir dijous passat un home de 35 anys, amb el darrer domicili a Valls, per quatre ordres judicials de detenció vigents.

L'home havia sortit de presó per un permís ordinari el mes de desembre de l'any passat i no havia retornat al centre a Sant Joan de Vilatorrada. En aquest sentit, l'investigat complia pena de presó per delictes de lesions i maltractaments en l'àmbit de la violència de gènere, conducció sota els efectes de l'alcohol i les drogues i delictes contra el patrimoni.

Al febrer, les gestions policials van permetre al Grup de Recerca de Fugitius ubicar el fugitiu a Jerez de la Frontera, a casa d'uns familiars de la parella sentimental que tenia en aquell moment.

Quan els investigadors estaven realitzant les gestions per dur a terme un operatiu policial per poder-lo detenir es van assabentar que la parella s'havia barallat i que, com a conseqüència d'aquest fet, ell havia retornat sol a Catalunya.

Novament els investigadors el van poder localitzar i van constatar que tenia una nova relació sentimental amb una dona bastant més gran que ell, la qual li donava cobertura i li proporcionava un amagatall al seu domicili de Valls.

En poc temps i abans de poder coordinar un nou operatiu policial, el fugitiu va tornar a canviar de parella, una altra dona de Valls. I com en les ocasions anteriors l'home es va refugiar al seu domicili, d'on no en sortia gairebé per a res.

Finalment dijous passat, els mossos van establir un dispositiu a la capital de l'Alt Camp, van aconseguir detenir l'home i retornar-lo al centre penitenciari on estava complint pena de presó.

 

Participació