ENTITATS

Neix l'Ateneu Popular dels barris de Ponent de Tarragona

Aquest dimecres es va presentar al barri de la Floresta, en un acte contra el creixement de l'extrema dreta, amb més de setanta assistents

per Redacció , Tarragona, 15 d'abril de 2021 a les 17:05 |
L'acte es va celebrar al barri de la Floresta. | Cedida
Aquest dimecres es va presentar una nova entitat, l'Ateneu Popular dels barris de Ponent, a Tarragona. L'acte de presentació va consistir en una taula rodona sobre: Per què creix l'extrema dreta als nostres barris? I com combatre-la, que va aplegar una setantena de persones físicament a la Floresta i una dotzena més que van seguir l'acte amb streaming.

Des de l'Ateneu valoren "molt positivament" l'assistència i la participació a l'acte i les ganes de la ciutadania d'implicar-se activament en la lluita contra qualsevol tipus de discriminació i per uns barris i una ciutat més justos socialment, diversos culturalment i oberts a la cultura i a la reflexió.


L'Ateneu continuarà treballant en col·laboració amb les diverses entitats veïnals, socials i culturals i totes les persones que estiguin interessades en participar i aportar projectes i inquietuds. Fruit d'aquesta col·laboració és per exemple el conveni que s'ha signat amb la Creu Roja per poder utilitzar el local de l'Ateneu per a la seva tasca de suport social a persones en situació de vulnerabilitat.

 

Participació