AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Domínguez (Cs): «La debilitat del govern Ricomà està provocant que Tarragona no tingui rumb»

El portaveu municipal de Cs denuncia "l'espectacle vergonyós sobre la futura configuració del govern" i li demana que se centri en "la recuperació socioeconòmica de la ciutat"

per Redacció, Tarragona | 15 d'abril de 2021 a les 16:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) Tarragona, Francisco Domínguez, ha assegurat que "la debilitat del govern Ricomà està provocant que Tarragona no tingui rumb" i ha denunciat "l'espectacle vergonyós sobre la futura configuració del govern".

"Tarragona necessita un govern estable i l'alcalde Ricomà ha de centrar els seus esforços en la recuperació socioeconòmica de la ciutat i no en el repartiment de cadires", ha explicat. Segons Domínguez, "el fins ara govern municipal s'ha dedicat a gestionar àrees de forma inconnexa, però ara la seva prioritat ja no és la gestió municipal sinó els equilibris de poder i els càrrecs que poden perdre amb l'entrada de noves formacions a l'executiu local".


El portaveu municipal de Cs ha destacat que "Tarragona necessita, ara més que mai, un govern fort que prengui decisions encertades en temes com promoció econòmica i treballi per recuperar el teixit comercial i per afrontar la crisi de les famílies especialment afectades per la pandèmia". "L'alcalde Ricomà hauria d'analitzar per què no arriben al seu destí les ajudes directes al comerç i valorar, per exemple, no cobrar la taxa de la brossa als establiments tancats", però "la màxima preocupació d'aquest govern no és cap dels temes importants de ciutat".

Per últim, Domínguez ha dit que "no és bo per a Tarragona tenir un govern dèbil, però tampoc és positiu ampliar-lo amb opcions polítiques que poden ser contradictòries entre elles i provocar incertesa i desgovern". "Des de Cs reclamem a l'alcalde estabilitat i el lideratge necessari per defensar els interessos de la ciutat davant de totes les institucions", ha finalitzat.

 

Participació