POLICIAL

Intervenen 300 plantes de marihuana a Reus

L'actuació inicialment era contra les connexions il·legals a la xarxa elèctrica

per Redacció , Reus, 13 d'abril de 2021 a les 18:22 |
L'operatiu, aquest dimarts, a Reus. | Ajuntament de Reus
Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus han portat a terme aquest dimarts, 14 d'abril, un dispositiu conjunt amb tècnics de la companyia ENDESA a la zona coneguda com de les Verges, al barri Mas Abelló. L’actuació, que ha comptat amb el suport d'un helicòpter dels Mossos, s’ha centrat als passatges Mare de Déu del Saliente, Guadalupe i de la Cabeza.

En un domicili d’aquest darrer passatge, s’ha detingut una dona de 43 anys, veïna de Reus, com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública, en concret tràfic de drogues. A l’interior del seu habitatge s’ha localitzat un total de 303 plantes de marihuana i tota mena de material relacionat amb el cultiu.


Durant el dispositiu conjunt s’han obert 16 atestats penals per defraudació de fluid elèctric amb els corresponents talls de subministrament per part de tècnics especialitzats de la companyia.

Finalment s’ha identificat un total de 59 persones, moltes de les quals amb antecedents policials i s’han tramitat 9 requeriments judicials pendents de persones a les quals els constava alguna citació o que no s’havien pogut localitzar per falta de domicili conegut. La detinguda passarà en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

 

Participació