AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Tarragona millora les seves rotondes amb bulbs de flors

Forma part del projecte Viles florides

per Redacció , Tarragona, 7 d'abril de 2021 a les 08:45 |
Els bulbs de flors, en una rotonda de Tarragona. | Ajuntament de Tarragona
L'àrea de Parcs i Jardins de la Brigada Municipal de l'Ajuntament de Tarragona està fent millores a algunes rotondes de la ciutat que consisteixen a plantar bulbs de flors que s'adapten a les condicions mediterrànies de la ciutat. L'objectiu és tenir una floració més perllongada en tel temps i, així, disposar no només de vegetació verda, sinó de flors que aporten més color als espais verds de la ciutat. Aquesta acció s'emmarca dins el projecte de Viles Florides.

Els dos primers punts on s'han plantat aquests bulbs de narcisos són la rotonda de Vidal i Barraquer i la del carrer Eivissa. "És una prova pilot, però que segur que extrapolarem a la resta de la ciutat on hi ha vegetació d'arbres de gran mida com palmeres washingtònies. Amb aquesta acció volem guanyar en diversitat i color", remarca el conseller d'Espais Públics, Xavier Puig.


Tarragona Vila Florida

Aquesta actuació s'emmarca dins el projecte de Tarragona Vila Florida, que és una iniciativa que promou la transformació dels pobles i ciutats de Catalunya a través d'espais verds urbans i enjardinats, i posa en valor la riquesa natural i paisatgística.


Tarragona és la capital catalana més gran de Catalunya en tenir el distintiu de Vila Florida. Mitjançant aquest reconeixement públic es destaquen projectes d'enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l'àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

 

Participació