FERROCARRIL

Adif licita la redacció del projecte de construcció de pantalles acústiques a l'entorn de Vila-seca

Projectes similars han estat rebutjats per diferents ajuntaments de la zona

per Redacció, Vila-seca | 30 de març de 2021 a les 12:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Adif Alta Velocidad ha licitat el contracte de serveis per la redacció del projecte de construcció de barreres acústiques a l'entorn de Vila-seca, amb un pressupost de 356.084,9 euros i un termini de dotze mesos. Segons Adif, el projecte neix arran de la posada en marxa de la variant del corredor mediterrani entre Vandellòs i Tarragona i pretén minimitzar les afectacions acústiques als veïns de l'entorn a causa l'increment del nombre de trens i de la velocitat que duen. Les pantalles es preveu que s'instal·lin entre el tram de la bifurcació de la Feredat i la de Vila-seca, així com als ramals de connexió amb la variant del corredor.

Projectes similars han estat rebutjats per diferents ajuntaments de la zona, com el de Tarragona o Torredembarra, per l'impacte visual que generen dins les localitats, i hi han presentat al·legacions. Les barreres que preveu instal·lar Adif en aquestes ciutats són de més de cinc metres d'alçada a l'interior dels nuclis urbans.

 

Participació