PARLAMENT

El PSC vol un pacte entre totes les forces polítiques per assolir 15.000 nous llocs de treball a Tarragona

Segons Rubén Viñuales, "si fem les coses bé Tarragona serà terra de progrés"

per Redacció , Tarragona, 25 de març de 2021 a les 12:41 |
Rubén Viñuales, diputat del PSC per Tarragona. | Josep M. Llauradó
El diputat del PSC per Tarragona, Rubén Viñuales, ha demanat avui un front comú dels diputats per Tarragona de totes les forces polítiques per aconseguir que aquest mandat que tot just ara s’enceta al Parlament “sigui la legislatura de la creació de nova ocupació per Tarragona.”

En concret, el diputat socialista està convençut que “aquest pacte per l’ocupació podria generar 15.000 nous llocs de treball aquí a les nostres comarques. Hi ha camí per créixer en sectors essencials com la logística, l’economia verda, la construcció, el sector serveis o el sector agroalimentari. Així mateix, hi ha projectes tan suggerents com el de l’hidrogen verd o el complex de Hard Rock Entertainment World. Si fem les coses bé Tarragona serà terra de progrés”, ha conclòs.


“Per tant, no perdem ni una dècima de segon per parlar de confrontacions, plans secrets de jugades mestres, o enfrontaments estèrils amb les institucions de l’Estat o de la Unió Europea. És a dir, la garantia del fracàs. El que ens exigeix la ciutadania a peu de carrer és que treballem des del Parlament per millorar la seva qualitat de vida, no per generar més problemes dels que ja tenen”, ha argumentat.

En aquest sentit Ruben Viñuales ha reiterat que "la prioritat del PSC, també a les comarques tarragonines, per aquesta legislatura al Parlament passa per lluitar contra la pandèmia, facilitar la reactivació econòmica i garantir que cap persona quedi enrere, abandonada a la seva dissort".


“No volem més recriminacions, ni insults, volem sumar tots junts per avançar plegats i millorar. Per això proposem aquest pacte per l’ocupació a nivell territorial. Aquest gran acord hauria de tenir present als col·lectius més afectats per la crisi, és a dir, els joves, les dones i els aturats de llarga durada”, ha explicat. “No entendríem que cap força política pugui rebutjar quelcom tan elemental, en conseqüència, no comprendríem un no per resposta. Si anem tots junts tindrem més força a Barcelona i aconseguirem més recursos per Tarragona”.

Paral·lelament a aquestes inversions en els sectors productius més innovadors el PSC defensa internacionalitzar les comarques tarragonines amb iniciatives pròpies en el sector del turisme, el patrimoni, la indústria, l’agricultura i la recerca. “El canvi ha vingut per quedar-se, com defensa Salvador Illa. I el canvi també vol dir aparcar les confrontacions que ens han portat al desastre institucional i remar tots junts, amb lleialtat i eficàcia, per crear nous llocs de treball i fer de la Generalitat una institució de Govern el més eficient possible”, ha conclòs.

 

Participació