DIA DEL LLIBRE I LA ROSA

L'Ajuntament de Tarragona canvia de parer i anuncia ja com serà el Sant Jordi 2021

Estarà reservat a llibreries i floristeries professionals

per Redacció, Tarragona | 24 de març de 2021 a les 10:51 |
El dia del llibre, a Tarragona. | Laia Díaz
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sempre que la situació sanitària ho permeti i seguint les indicacions decretades pel PROCICAT, la Diada de Sant Jordi a Tarragona se celebrarà enguany a Tarragona limitada a llibreries i floristeries professionals. Així ho ha explicat l'alcalde i conseller de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà: "Estem ultimant els detalls conjuntament amb les floristeries i les llibreries per fer possible enguany aquesta diada, tenint en compte el context de la pandèmia". I ha conclòs: "Malauradament, la situació sanitària encara no aconsella que aquesta diada tradicional s'obri a tot el ventall d'entitats que hi volen participar, ni tampoc que es dispersi per diferents llocs del terme municipal".

El consistori inicialment havia ajornat a després de Setmana Santa l'anunci del detall de la festivitat. Després que Valls i Reus hagin presentat els seus actes, ara Tarragona ha sortit al pas per informar que la festivitat sí que se celebrarà a la ciutat.


L'Ajuntament de Tarragona ha dictat un decret que autoritza que aquest any, de manera excepcional i atesa l'especial situació sanitària, pugui desenvolupar-se a la ciutat de Tarragona una activitat dedicada a la venda de llibres i roses, restringida als establiments comercials de caràcter professional, el dia 23 d'abril.

El format serà similar al de Sant Jordi de 2020 celebrat el passat 23 de juliol. Així, les llibreries i floristeries que ho sol·licitin, podran posar una parada en aquell tram o trams de la Rambla Nova que, en funció dels establiments que hi participin i de les distàncies que caldrà guardar d'acord amb les mesures sanitàries, es considerin oportuns per part del departament municipal competent. Les parades estaran delimitades i amb control d'accés.


FOTOS El Dia del Llibre i la Rosa a la Rambla de Tarragona el 23 de juliol de 2020

 

Participació