POLICIAL

Enxampen a Miami Platja un fugit de la justícia que tenia una plantació de marihuana i una escopeta

Unitats d'elit de la Guàrdia Civil han assaltat avui el domicili

per Redacció , Mont-roig del Camp, 18 de març de 2021 a les 14:12 |
L'escopeta, localitzada a l'interior de l'habitatge. | Guàrdia Civil
Agents de l'Oficina d'Investigació Fiscal de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Policia Local de Mont-Roig de Camp, en el marc de l'operació "BladeSive", han localitzat, en un habitatge de Miami Platja, una persona buscada per les autoritats judicials espanyoles que tenia en vigor una ordre de detenció i ingrés a la presó per part d'un jutjat de Lleida i una ordre de detenció Europea i Internacional emesa per l'Audiència Provincial de Tarragona, amb motiu d'un homicidi frustrat comès en l'any 2013.

A l'habitatge on residia, mantenia amb la seva parella una plantació de marihuana amb 250 plantes. Els implicats van ser detinguts per un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes, tràfic de drogues, usurpació d'habitatge i frau elèctric.


Durant les primeres investigacions establertes al voltant del domicili investigat, es va poder esbrinar que en l'habitatge residia una parella que no tenia activitat laboral remunerada, no sociabilitzava amb els veïns de l'entorn i passaven la major part del temps a l'interior o realitzant petites passejades pel perímetre exterior. Un dels habitants era conegut policialment per la seva participació en nombrosos fets delictius. També va ser detectada la presència de dos col·laboradors, ja que en ocasions, aquests accedien a l'habitatge amb bosses d'aliments i productes d'higiene.

L'habitatge, propietat d'una entitat bancària, s'havia ocupat il·legalment per la parella investigada durant l'any 2020, corresponia a un xalet individual amb diverses mesures de seguretat, tant actives com passives, com reixes a totes les seves obertures, càmeres de videovigilància i dos gossos de presa.


Durant el matí d'avui, per forces d'elit de la Guàrdia Civil, amb autorització judicial i la presència d'un lletrat de l'administració de justícia, s'ha fet un assalt a l'habitatge. Un dels seus habitants tenia una escopeta de canons retallats, municionada i llesta per disparar.

En l'escorcoll, hi han trobat 250 plantes de marihuana, una escopeta de canons retallats, preparada per disparar, una carabina, una defensa extensible i 26 cartutxos de munició de calibre 12.


Als detinguts, un home i una dona de 36 i 32 anys, se'ls imputa un presumpte delicte de tinença il·lícita d'armes, tràfic de drogues, usurpació d'habitatge i frau elèctric. Un cop prestin declaració s'han de posar a disposició judicial.

 

Participació