MERCATS

El Mercat de Torreforta busca paradistes

El període per presentar ofertes estarà obert del 16 al 30 de març

per Redacció, Tarragona | 15 de març de 2021 a les 15:35 |
El Mercat de Torreforta. | David Oliete
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Mercat de Torreforta treu a licitació pública l'adjudicació de les seves parades buides. Es tracta d'un total de quatre lots: un dedicat a l'activitat de fruita i verdura, dos a peix i marisc, i un a carnisseria. Les ofertes es poden presentar presencialment a les oficines dels Mercats de Tarragona del 16 al 30 de març.

El procés de licitació contempla un termini de cessió d'ús per 5 anys prorrogables per igual període per mutu acord entre l'adjudicatari i l'empresa de Mercats.


El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha manifestat que "recuperar i reactivar el Mercat de Torreforta ha estat prioritari des de l'inici de la nova etapa a l'empresa de mercats. Hi hem dedicat molts esforços i hem aconseguit revitalitzar-lo. De fet, gràcies a la dinamització que ha viscut el Mercat de Torreforta en l'últim any, les licitacions estan tenint molt d'èxit".

Finalment, Nadal ha afegit que "l'objectiu és aconseguir l'ocupació plena d'un mercat que no només ha de ser un referent comercial a Ponent, sinó un eix vertebrador de la vida social i cultural".

 

Participació