MÚSICA

Oceans of Fire s'adjudica la gestió del Festival Internacional de Música de Cambrils per als propers tres anys

La darrera promotora, Concert Studio, lamenta que el concurs hagi avaluat sobretot temes econòmics

per Redacció , Cambrils, 5 de març de 2021 a les 15:15 |
La societat granadina Oceans of Fire s'ha adjudicat la gestió del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC) durant les edicions 2021, 2022 i 2023, amb opció de prorrogar-la un any més, per un preu anual de 150.000 euros més IVA.

La proposta que ha guanyat la licitació era la més econòmica de les set que s'havien presentat. Concert Studio, la darrera gestora del certamen, ha lamentat en un comunicat que el concurs "va estar mal enfocat i l'únic criteri avaluable va ser una equació econòmica". La promotora sortint lamenta que no s'hagi tingut en compte "el projecte artístic, la proposta cultural, ni els històrics". De la seva banda, l'Ajuntament defensa que la licitació és correcta i que preveu signar el nou contracte properament.


La 46a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils (FIMC), que s'havia de celebrar l'agost de l'any passat, es va cancel·lar per la Covid-19. El certamen ja s'havia redimensionat a un festival de cinc dies, en lloc del format tradicional de tres caps de setmana. El cartell comptava amb cinc artistes, entre els quals destacaven David Bisbal, Aitana i Manel.

 

Arxivat a:
Cultura, FIMC, Cambrils
Participació