SALUT

L’Hospital Sant Joan de Reus permet l'entrada d'acompanyants tant per a pacients Covid com per als no contagiats

Les dades epidemiològiques han donat aire a les urgències hospitalàries

per Redacció , Reus, 4 de març de 2021 a les 07:50 |
Hospital Sant Joan de Reus | ACN
L’Hospital Sant Joan de Reus recupera, a partir d’avui, la presència d’un acompanyant entre les 13 i les 16 h a les àrees no Covid amb l’objectiu d’afavorir el benestar físic i emocional dels pacients ingressats. Així mateix, a l’àrea de pacients amb aïllament per Covid-19 es permet la presència d’un acompanyant entre les 14.30 i 15.30 h, sempre amb autorització de l’equip assistencial.

En aquesta zona també es contempla, igualment amb autorització de l’equip assistencial, el confinament de l’acompanyant a la mateixa habitació amb el pacient. L’Hospital també disposa del telèfon 663044578 per tal que les persones de referència dels pacients es puguin comunicar, en tot moment, amb el centre.


Aquest telèfon està operatiu tots els dies de la setmana entre 8 del matí i les 8 del vespre. Per altra part, es mantenen les mesures de prevenció establertes per a la circulació de persones com un circuit  d’entrada i un altre de sortida, amb indicadors al terra, cintes de  separació i dispensadors de gel hidroalcohòlic a totes les portes d’entrada i als accessos a les diferents àrees i l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta quirúrgica a tot l’Hospital. Es recomana anar al centre només si és necessari i sempre dins els horaris establerts. Aquestes mesures es van actualitzant en funció de les circumstàncies.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació