JUDICIAL

La justícia tomba una denúncia de l'anterior gerent de l'empresa de mitjans de Tarragona, que volia més indemnitzacions

Amb el canvi de govern, Josep Maria Bonet es va quedar sense feina

per Redacció , Tarragona, 2 de març de 2021 a les 14:19 |
Josep Maria Bonet, cessat del càrrec de gerent de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació i posteriorment acomiadat també com a director comercial, ha perdut un cas contra l'Ajuntament de Tarragona. Segons ha avançat Tarragona21 i ha confirmat el mateix consistori a aquest mitjà, el jutjat social número 2 ha desestimat la reclamació per part de Bonet d'un increment de la indemnització pel seu acomiadament. La sentència no és ferma i es pot recórrer al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Concretament, l'acusació de Bonet assenyalava que li corresponia una quantitat superior perquè no se li havia comunicat que la reforma laboral de l'any 2012 eliminava el període d'avís previ al cessament dels alts càrrecs de sis mesos. Finalment, la indemnització que ha rebut correspon a 12 dies per any treballat.


La gestió que Bonet, militant del PSC, va fer de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació -que gestiona principalment Tarragona Ràdio- està des de principi de mandat sota sospita. Segons va publicar Porta Enrere, l'exgerent hauria fet factures falses i tractes de favor, així com despeses supèrflues en restaurants, tot plegat amb finalitats polítiques.

Segons ha assegurat l'Ajuntament de Tarragona, la sentència "demostra que l'Empresa de Mitjans de Comunicació ha actuat correctament i l'equip de govern municipal manifesta que s'ha actuat d'acord a llei".

 

Participació