POLICIAL

Denuncien per desena vegada un veí de Creixell per conduir sense permís

L'home anava carregat de diverses drogues

per Redacció , Torredembarra, 1 de març de 2021 a les 12:52 |
Dissabte a la nit una unitat d'ARRO dels Mossos d'Esquadra que feia patrullatge preventiu per la població de Torredembarra va aturar un turisme a l'avinguda de Sant Jordi en veure que circulava sobrecarregat de pes. Segons fonts policials, portava, entre d'altres objectes, un matalàs. En la primera intervenció d'identificació, es van trobar tant al conductor com a l'acompanyat diversos tipus de drogues, per la qual cosa van ser denunciats i les drogues comissades.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van sol·licitar la col·laboració de la Policia Local de Torredembarra per verificar la situació administrativa del vehicle com la del conductor. Arran d'aquesta verificació, es va comprovar que el conductor no havia obtingut mai un permís de conduir, i per tant, es van obrir diligències judicials pel procediment d'enjudiciament ràpid al jutjat de guàrdia del Vendrell.


Segons els sistemes d'informació policial, era la desena vegada que era denunciat i interceptat. A més a més, el vehicle no disposava ni de la ITV ni d'assegurança obligatòria, fet que va provocar que el vehicle quedés immobilitzat.

 

Participació