VEÏNAL

Junts dona suport als veïns de Boscos i demana una major presència policial

Reclama a l'Ajuntament de Tarragona "solucions fermes"

per Redacció , Tarragona, 24 de febrer de 2021 a les 20:00 |
El partit de Carles Puigdemont -que el 14-F va liderar a la demarcació Albert Batet- comença la seva acció municipal a Tarragona amb un comunicat sobre la denúncia veïnal d'ocupacions en xalets a Boscos. Junts ha mostrat el seu suport als veïns de les urbanitzacions de Llevant davant la "inseguretat" i l'"ocupació delinqüencial" que afirmen hi ha en aquestes zones.

"Compartim la sensació de desprotecció, frustració, enuig i impotència  dels mateixos veïns, així com el temor que es produeixi un efecte crida en la mateixa urbanització i a Tarragona en general", afegeixen. Per aquest motiu reclamen a l'Ajuntament "que apliqui solucions fermes, immediates i integrals que vetllin realment per la seguretat de tots els ciutadans". Qualifiquen de "pedaços" les mesures al Serrallo, la Part Alta i Sant Salvador, on opinen que hi actuen "màfies organitzades" que volen "crear una xarxa d'ocupació a la nostra ciutat i des d'on estableixen la seva activitat delictiva".
Alhora, exigeixen "una major presència policial" que "s'ha vist reduïda en els darrers temps", i complir la promesa electoral "d'elaborar un cens d'habitatges buits de Tarragona" per tal de "demanar responsabilitats als grans tenidors".


Junts no se sent representat per Junts per Tarragona

En el darrer episodi del trencament entre Junts i el PDECat, el comunicat del partit de Puigdemont a Tarragona afirma que "Junts per Catalunya no disposa de representació a l'Ajuntament de Tarragona". El partit recorda que cap dels tres regidors del grup municipal -Dídac Nadal, Cristina Guzmán i Elvira Vidal- és afiliat a Junts -tampoc al PDECat- i que el contacte és inexistent.

 

Participació