DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Pere Lluís Huguet substituirà Rubén Viñuales com a diputat a la Diputació de Tarragona

Aquest advocat reusenc és portaveu del partit a l'Ajuntament de Salou i anava de número 2 a les eleccions del 14 de febrer

per Redacció , Tarragona, 24 de febrer de 2021 a les 10:31 |
Pere Lluís Huguet, a la dreta, amb Matías Alonso (número 1 del partit a la demarcació i únic diputat). | Josep M. Llauradó
Després de la marxa del regidor a l'Ajuntament de Tarragona Rubén Viñuales del partit, Ciutadans ha hagut de reordenar alguns dels seus càrrecs. Un dels que quedava pendent era el de diputat a la Diputació de Tarragona, un càrrec que només poden assumir regidors i que els òrgans interns han decidit que ocupi Pere Lluís Huguet.

Huguet és un advocat de Reus i actualment portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Salou. Va ser el número 2 a la llista per a les eleccions autonòmiques del 14 de febrer, darrere de Matías Alonso. Els resultats -amb una baixada global de 36 a 6 diputats- no va permetre però que Pere Lluís Huguet aconseguís una cadira al Parlament de Catalunya.


Aquest relleu a la Diputació arriba sense que el partit ho hagi anunciat. Ha estat el mateix ens provincial qui ho ha comunicat, ja que consta a l'ordre del dia de la sessió plenària del pròxim divendres 26 de febrer. En aquesta convocatòria es donarà compte que Pere Lluís Huguet Tous serà membre de les comissions informatives permanents i especials, de l'organisme autònom BASE-Gestió d'Ingressos i del Patronat de Turisme.

 

Participació