CÀNCER

La Diputació adquireix 1.200 polseres solidàries per col·laborar amb el Projecte Emma

La investigació va a càrrec del Grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre, de l'Institut Català de la Salut

per Redacció, 23 de febrer de 2021 a les 16:35 |
Les polseres del Projecte Emma. | Diputació de Tarragona
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Tarragona ha adquirit 1.200 polseres solidàries contra el càncer de mama per distribuir-les entre els seus treballadors i treballadores. A través d'aquesta iniciativa, la institució dona suport al Projecte Emma, amb seu a les Terres de l'Ebre i destinat a obtenir recursos per fer recerca oncològica.

Les polseres han estat muntades per l'empresa Homatic del polígon industrial Baix Ebre, des d'on les distribueix a diferents punts de venda del Montsià, la Ribera d'Ebre i el Baix Ebre, al preu d'un euro cadascuna, així com a empreses i institucions d'altres indrets que hi estiguin interessades. Els braçalets estan fets amb una cinta de roba amb una granadura a l'extrem, i duen el lema 'L'Ebre investiga el càncer de mama' i el flamenc rosa que dona imatge al Projecte Emma per a la recerca en càncer de mama.


El projecte Emma

El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel Grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre de l'Institut Català de la Salut. El grup de recerca té la seu a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. A banda de finançar-se amb regals solidaris com la polsera Emma i altres productes, també permet col·laborar-hi mitjançant l'organització d'activitats solidàries diverses i també a través de donatius que es poden fer efectius a través de la pàgina web del projecte.

 

Participació