AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Sandra Ramos (PSC) lamenta que en plena pandèmia l'Ajuntament de Tarragona no gasti tots els seus recursos

Destaca que al 2020 hi ha hagut 13 milions d'euros més en ingressos que de despeses

per Josep Maria Llauradó , Tarragona, 23 de febrer de 2021 a les 11:55 |
Sandra Ramos, portaveu del PSC a l'Ajuntament de Tarragona. | Josep M. Llauradó
El grup municipal del Partit Socialista a l'Ajuntament de Tarragona ha lamentat avui en roda de premsa que el govern local no hagi gastat fins a 13 milions d'euros del pressupost previst per al 2020. Sandra Ramos, portaveu, ha explicat que "porten dos anys dient que no hi ha diners" i que hi ha entitats que no han rebut les ajudes esperades. "És incompetència i manca de capacitat de gestió", ha asseverat aquest matí Ramos.

En aquest sentit, assenyalen que es podrien haver tirat plans d'ocupació -com ara amb agents cívics- o ajudes als autònoms. "El missatge que dona l'Ajuntament de Tarragona és que no s'ha fet tota la despesa necessària", ha dit, i s'ha referit explícitament a la partida destinada a Serveis socials. "Hi ha famílies que els diuen que a finals d'any ja no els donen més targes", ha informat.


Ramos considera una fal·làcia el "keynesianisme tarragoní" mentre "es distreuen" amb el futur pacte de govern a quatre. Ramos ha recordat que no hi ha notícies sobre la taula de gestió per a la reactivació econòmica ni tampoc de cap pla de xoc. Tampoc de la figura de gerència del Patronat de Turisme, que hauria de liderar una campanya de cara a l'estiu per al turisme interior.

L'Ajuntament de Tarragona no és el primer cop que té romanent als seus comptes. En mandats anteriors, el conseller Pau Pérez en parlava en un to positiu, però segons Sandra Ramos la situació era diferent perquè "estàvem eixugant deute" i les quantitats no eren tan importants. A més, ha afirmat que "ens trobem en un any complicat" i amb "circumstàncies molt diferents".

 

Participació