SUCCESSOS

L'Ajuntament de Torredembarra condemna els fets violents de la passada nit

La propietat de l'habitatge ocupat del carrer de les Mimoses ha procedit a tapiar l'entrada i les finestres

per Redacció , Torredembarra, 19 de febrer de 2021 a les 12:46 |
L'Ajuntament de Torredembarra ha emès avui un comunicat en què lamenta i condemna els fets violents ocorreguts ahir a la nit. Aquests fets van tenir lloc, segons assenyala el consistori, "amb posterioritat a la legítima concentració, organitzada pel veïnat de carrer de les Mimoses i el seu entorn, per mostrar el seu malestar per la problemàtica generada per un grup de joves, majors d'edat, que viuen en un habitatge d'aquest carrer".Una vegada finalitzada la concentració veïnal, un grup de persones es va dirigir a l'habitatge del carrer de les Mimoses i alguns d'ells van proferir insults racistes i amenaces. Des d'allí, un altre grup es va traslladar a l'entorn del parc de Cal Llovet amb ànim de trobar i agredir els joves del carrer de les Mimoses, però van acabar agredint un menor del centre Rigel, al qual van fracturar el nas. Dos menors més es van haver de refugiar a la Biblioteca i en un establiment comercial per evitar ser agredits.

També es va produir una concentració d'una cinquantena de persones davant del centre de protecció de menors Rigel, i alguns dels concentrats van accedir al seu interior provocant destrosses materials fins a l'arribada de presència policial.


D'altra banda, l'Ajuntament ha sigut coneixedor aquest matí que la propietat de l'habitatge del carrer de les Mimoses ha procedit a tapiar l'entrada i les finestres, aprofitant que aquests joves es troben fora del municipi.

L'Ajuntament mostra la seva "preocupació" per la gravetat dels fets succeïts i fa una crida a la tranquil·litat. "Per evitar més aldarulls, s'ha reforçat el servei de Policia Local i Mossos d'Esquadra. La violència i la xenofòbia no es poden tolerar i mai, mai, són el camí ni la solució", destaquen.

 

Participació