SALUT

L'Hospital Joan XXIII estrena un nou magatzem de més de 300 metres quadrats per a la vacuna de la Covid-19

En un futur, a mitjà termini, se’n farà un ús polivalent per cobrir les necessitats de moviment dels serveis del Parc Sanitari quan s’inicien les obres del nou complex hospitalari

per Redacció , Tarragona, 18 de febrer de 2021 a les 10:54 |
El nou magatzem, a tocar de l'Hospital Joan XXIII. | Cedida
El Parc Sanitari de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona compta amb un nou edifici, ubicat al costat de l’edifici modular de Docència i Recerca que, actualment, dóna cobertura a la campanya de vacunació de la Covid-19.

Aquest edifici, destinat inicialment a funcions d'emmagatzematge, ha de servir per ampliar els espais de magatzem amb què compta actualment el recinte. En l’actual context de pandèmia, però, s’ha prioritzat el seu ús com a centre logístic i de distribució de vacunes de la Covid-19 per al Camp de Tarragona, des d’on es distribueixen, a tot el territori, els equipaments necessaris per dur a terme la vacunació: vials, xeringues, EPIs, material fungible, etc. És, alhora, el punt de sortida del personal sanitari que es desplaça a fer les vacunacions.


Es preveu, també, que quan s’inicien les obres del nou complex hospitalari i es duguin a terme les grans reformes de l’edifici C, la nova construcció pugui tenir un ús polivalent on s’ubiquin els serveis que, mentre durin les obres, s’hagin de desplaçar dels seus espais actuals, fins que els nous espais estiguin preparats per instal·lar-s’hi.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació