MOBILITZACIONS

Una cinquantena de persones secunden la segona protesta consecutiva en solidaritat amb Pablo Hasél

El desplegament policial ha evitat inicialment que tallessin l'autovia A-7, però finalment ho han aconseguit

per Redacció , Tarragona, 17 de febrer de 2021 a les 20:15 |
Una cinquantena de manifestants s'han reunit per segon dia a la Rambla Nova de Tarragona en solidaritat amb Pablo Hasél. | Josep M. Llauradó
Per segon dia consecutiu, a Tarragona hi havia prevista una concentració contra l'empresonament del raper lleidatà Pablo Hasél, condemnat per l'Audiència Nacional per injúries a la corona i enaltiment del terrorisme pel contingut de les seves cançons. Una cinquantena de persones, moltes menys que el dia anterior, s'han trobat a la Rambla Nova i, més tard, han decidit enfilar cap als jutjats, com ja és habitual.

Durant el recorregut, però, han decidit tirar cap a l'avinguda Catalunya. A la rotonda dels quatre garrofers s'han trobat un cordó policial dels Mossos d'Esquadra que ha evitat que talessin la via. Més tard, davant la impossibilitat d'avançar, han provat de tallar la mateixa carretera entrant des de l'accés pel cementiri, però allà també s'han trobat amb un altre cordó policial que els ha barrat el pas. Durant la marxa s'han fet crits a favor de la llibertat de Pablo Hasél i en contra de la policia. Finalment, han pogut tallar l'A-7 a l'alçada per Tarragona esquivant el dispositiu policial. Al cap de poca estona, han aparegut els Mossos d'Esquadra han aparegut i els manifestants han marxat. 

 

Participació