POLICIAL

Detenen onze vegades en vuit mesos uns joves a Torredembarra

L'alcalde, el cap de la Policia Local i el cap de l'ABP dels Mossos es reuneixen amb els veïns

per Redacció , Torredembarra, 17 de febrer de 2021 a les 19:59 |
Un grup de joves que viuen en una casa okupada al carrer de les Mimoses de Torredembarra han estat detinguts onze vegades des del juliol pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local. Es tracta principalment de robatoris amb força en habitatges i en vehicles, però també per resistència i desobediència a l’autoritat i furt. La darrera, aquest dimarts.

Alhora, des del gener de l'any passat la policia local ha comptat dinou incidents relacionats amb aquest habitatge, ja siguin baralles o queixes, així com deu incidents més relacionats amb les persones que hi viuen. Aquest dimecres, l'alcalde Eduard Rovira, el cap del cos local i el cap de l'Àrea Bàsica dels Mossos del Tarragonès s'han reunit amb els veïns.


Durant la reunió, l'alcalde i els caps policials han explicat les accions que es duen a terme des de fa mesos. Entre aquestes hi ha les detencions. La de dimarts va ser per un robatori a l'interior d'un vehicle, però dilluns se'n va fer una altra. A més, arran de la pandèmia també s'han posat 22 denúncies per incompliment de les mesures anticovid. Els veïns han convocat per aquest dijous una concentració per reclamar més seguretat.

 

Participació