1
CULTURA

Els teatres de Tarragona recuperen espectacles cancel·lats per a la nova temporada

Són gairebé trenta propostes culturals entre els mesos de febrer i maig

per Redacció , Tarragona, 10 de febrer de 2021 a les 12:18 |
La roda de premsa, amb l'alcalde Pau Ricomà, aquest dimecres. | Manel Granell
Aquest dimecres, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha presentat la nova programació de Teatres Tarragona que comprendrà hivern i primavera d'aquest 2021 amb 27 propostes. Del 20 de febrer a l'1 de juny hi haurà 12 espectacles teatrals, 10 concerts, un espectacle de dansa i quatre espectacles familiars, amb el cicle anomenat Petit Tarragona.

Segons indica l'Ajuntament, es tracta d'una "programació de transició", amb set propostes que es van haver de cancel·lar l'any passat amb motiu de la pandèmia. Alguns exemples són les 24 hores d'una dona amb Sílvia Marsó o Gossos de la Sala Trono i així mateix se'n presenten de noves com Pedro Páramo de Mario Gas o La Cabra o qui és Sylvia, amb Jordi Bosch i Emma Vilarassau, entre d'altres. També s'incorporen a la programació de teatres dues propostes del Festival Tarragona Sona Flamenc, amb Mayte Martín i un dels espectacles recuperats de la pandèmia, Federico García.


Nou sistema de venda d'entrades

Un altre dels punts a destacar d'aquesta primera programació del 2021 es que hi ha disponible un nou servei de venda d'entrades, així com la proposta de nous descomptes o el last minute, que ja s'ha dut a terme en l'anterior temporada. Les entrades es posen a la venda demà.

 

Participació