ELECCIONS 14-F

Junts promet crear una taula d'obertura segura del turisme per «sortir de la crisi econòmica»

Més d'una cinquantena de professionals del sector turístic de la demarcació de Tarragona han participat en una trobada telemàtica amb Albert Batet

per Redacció , 9 de febrer de 2021 a les 16:47 |
Albert Batet, candidat de Junts a les eleccions el 14-F per Tarragona. | Junts
El cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona, Albert Batet, s'ha reunit telemàticament amb els professionals del sector del turisme per escoltar les seves inquietuds i necessitats per sortir de la greu situació en la que es troben com a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19.

Acompanyat del candidat de Junts, Benet Presas, i del director general de Turisme, Octavi Bono, Batet ha explicat les propostes de la formació per reactivar aquest sector "tan essencial pel seu important impacte econòmic i laboral",  i que representa el 20% del PIB.


Seguint en aquesta línia, Albert Batet ha anunciat que Junts per Catalunya crearà una taula d'obertura segura, on s'establiran mesures detallades des del punt de vista territorial i sectorial. "Som conscients de la importància de l'impacte del turisme en la demarcació de Tarragona. Per això, volem establir complicitats amb el sector per garantir una gestió de solvència i rigorositat".

Una segona proposta de Junts per Catalunya per reactivar el turisme és potenciar l'aeroport de Reus, "creant un corredor segur per l'arribada del turisme estranger" i "coordinada amb els complexos turístics" per garantir la seguretat de tothom i continua essent "una destinació de qualitat i d'excel·lència".


Defensa del sector

Des de Junts per Catalunya, i el Departament d'Empresa i Coneixement, s'ha acompanyat el sector durant aquest any, molt contrari a l'actitud del Govern espanyol que "els ha oblidat i no ha fet arribar cap ajut directe", ha assegurat Octavi Bono.


Per això, "nosaltres hem de treballar per consolidar-nos com una de les tres primeres destinacions de la Mediterrània. I el Camp de Tarragona, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre hi han de continuar jugant un rol determinant".

A la trobada han participat telemàticament una cinquantena de professionals del sector turístic de la demarcació de Tarragona.

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació