ECONOMIA

L'Ajuntament de Valls invertirà 2 milions d'euros en quatre anys en millores al polígon industrial

El consistori garanteix més presència policial i explora la fórmula més viable per a la recollida de brossa

per Redacció , Valls, 4 de febrer de 2021 a les 18:25 |
L'Ajuntament de Valls executarà millores per un import de 2 milions d'euros al polígon industrial en un pla d'inversions que començarà enguany i s'allargarà fins el 2024. La modernització integral de l'enllumenat té un pressupost d'1,3 milions d'euros a repartir en diverses fases, la primera de les quals començarà enguany. També es construirà un nou dipòsit d'aigua i s'asfaltaran carrers.

D'altra banda, l'Ajuntament augmentarà la presència policial al polígon com demanaven els empresaris. Sobre la modificació de la taxa de recollida d'escombraries, ambdues parts s'han emplaçat a noves reunions per establir la fórmula del servei més viable per a les indústries. Les empreses que tracten i gestionen els residus propis quedaran exemptes de pagar la taxa municipal.


L'Associació d'Empresaris, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria i l'Ajuntament van reunir-se dimecres per planificar les properes inversions i actuacions de millora al polígon industrial de Valls.

Les tres parts han coincidit a reclamar als governs de la Generalitat i de l'Estat "una política decidida de suport" davant les afectacions de la covid-19, i l'execució d'infraestructures com l'A-27".


Els tres actors s'han compromès a treballar plegats per aconseguir que el polígon de Valls sigui un dels més sostenibles de Catalunya, segons ha assenyalat el consistori en un comunicat.

 

Participació