ELECCIONS 14-F

Marc Arza: «El PDECat és l’única garantia perquè Hard Rock sigui una realitat»

El cap de llista insisteix a suprimir l'impost de successions

per Redacció, 2 de febrer de 2021 a les 13:38 |
Marc Arza, a la seu del CRT. | PDECat
El PDeCAT es compromet a impulsar la implantació del projecte Hard Rock. Pel cap de llista, Marc Arza, aquesta aposta de futur no s’ha de deixar en mans de la Cup i els Comuns. “No permetrem que enfonsin el turisme”, ha sentenciat.

El cap de llista del PDeCAT a la demarcació, Marc Arza, assegura que el PDeCAT serà decisió en la configuració del proper govern de Catalunya. Hard Rock serà una condició innegociable.  Arza s’ha referit al model d’èxit que ha suposat Port Aventura pel territori, quan fa uns 25 anys que va arribar. “Els grups radicals que es van oposar a Port Aventura, ara s’oposen a aquest projecte”, ha destacat.  El cap de llista del PDeCAT defensa que el parc temàtic ha portat turisme de valor afegit i familiar, i que ha permès allargar la temporada.


Per Arza, el projecte de Hard Rock s’ha transformat i s’ha adaptat a la realitat del territori, i considera que s’assembla molt a Port Aventura. “Ha canviat molt, però ara està en risc perquè no hi ha un govern fort que l’impulsi, com sí que hi era quan va néixer Port Aventura”, ha reblat.  Segons Arza, el paper de les institucions, tant per part del govern de la Generalitat de l’època, com els ajuntaments de Vila-seca i Salou, van fer possible que Port Aventura es tirés endavant. En aquests moments, el projecte està en risc perquè, tot i que el PDeCAT forma part dels governs dels ajuntaments, els grups que s´hi oposen, amb “gent propera a la Cup, i fins i tot, a Esquerra no tenen al davant un govern de la Generalitat fort i que cregui en el projecte”.

Des del PDeCAT es defensa que ni un govern format per Esquerra i la Cup, amb els Comuns; o un govern del PSC amb els Comuns garanteixen que Hard Rock pugui tirar endavant. Per Arza, “l’únic vot que garantirà que el projecte sigui una realitat, és el vot pel PDeCAT.”


A la roda de premsa, que ha tingut lloc aquest matí, a Salou, Marc Arza ha defensat que projectes tan importants com aquest s’han de decidir des del territori. “Alguns polítics de Barcelona s’hi oposaven. Han de ser els municipis i la gent de les nostres comarques qui ha de dir la darrera paraula.”

A preguntes dels periodistes, Arza ha reiterat la voluntat de suprimir l’impost de successions, ja que, segona ha dit, posa en risc el relleu generacional de les empreses familiars.  El cap de llista ha estat acompanyat, per la regidora de Vila-seca, Manuela Moya i el regidor de Salou, Marc Montagut. Durant el matí, Arza i Montagut han mantingut trobades amb representants de diferents sectors econòmics de Salou.


Altres notícies que et poden interessar

 

Participació