AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Tarragona tindrà dues noves grans zones d'aparcament en els pròxims mesos

Es tracta de l'ampliació del terreny de la Tabacalera i del camp de futbol de la Floresta

per Josep Maria Llauradó , Tarragona, 21 de gener de 2021 a les 06:00 |
L'aparcament municipal de la Tabacalera, a l'aire lliure, s'ampliarà amb el terreny que ara ocupa la nau annexa. | Josep M. Llauradó
Tarragona tindrà "en qüestió de mesos" noves places d'aparcaments dissuassoris. Segons el conseller de Mobilitat, Xavier Puig, l'Ajuntament està treballant en l'ampliació de l'aparcament municipal de la Tabacalera, prop de seixanta places de zona taronja al passeig de la Independència, després d'expropiar la finca on des de fa anys hi ha una nau abandonada a tocar de la llera del riu Francolí. Precisament fa poques setmanes es va desallotjar persones sense sostre que vivien en aquest indret.

L'ampliació de l'aparcament de la Tabacalera -que suposarà unes cinquanta places més de les que ja hi ha- no vindrà sol, sinó que també s'aplanarà el terreny del costat del camp de futbol de la Floresta, que segons Puig permetrà esponjar l'arribada de vehicles des de Reus. "No ha de servir tan sols per als veïns de la Floresta, sinó també per la gent que ve pel cantó de Reus i pugui anar en transport públic al centre de Tarragona", assegura el conseller.


A banda d'aquestes zones, l'Ajuntament preveu impulsar-ne d'altres en el que queda de mandat, tot i que Puig no ha volgut concretar de quines es tracten.
 

A la nau hi vivien fa poques setmanes persones sense sostre. Foto: Josep M. Llauradó

 

Participació