Covid-19

S'administra la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19 a la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona

Lourdes Julià, auxiliar d'infermeria del centre que fa tres anys que hi treballa, la primera sanitària en rebre la dosi

per Redacció , Tarragona, 18 de gener de 2021 a les 14:58 |
Una auxiliar d'infermeria de la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona, Lourdes Julià, ha estat la primera sanitària en rebre la segona dosi de la vacuna contra la Covid-19. | Departament de Salut
La Regió Sanitària Camp de Tarragona ha iniciat la vacunació de la segona dosi contra la Covid-19 aquest dilluns a la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona. La primera en rebre la segona dosi de la vacuna ha estat Lourdes Julià, auxiliar administrativa de 29 anys, que fa tres anys que hi treballa.

Pel que fa a la primera resident en rebre la segona dosi de la vacuna Pfizer ha estat Pepita Duch, de 97 anys, que fa 15 anys que resideix al centre. La primera resident vacunada el passat 27 de desembre, Teresa Soria, no ha pogut rebre la segona dosi donat que actualment la planta en què es troba està sota aïllament preventiu, motiu que desaconsella la vacunació. En total, s'han vacunat amb la segona dosi 43 residents i 27 treballadors.


A la Regió Sanitària Camp de Tarragona, pel que fa a vacunació, a data d'avui s'han administrat en població de residències 2.671 dosis, mentre que 7.815 dosis han estat per a professionals i treballadors tant de centres residencials com de centres sanitaris, segons informen fonts del Departament de Salut.

Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació