Covid-19

Argimon, sobre la vacunació de l'alcalde de Riudoms: «No és l’exemple i no s’hauria d’haver produït»

El secretari de Salut Pública evita reprovar la decisió del centre residencial

per Redacció , 14 de gener de 2021 a les 13:27 |
La residència l'Onada, a Riudoms | L'Onada
El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha assegurat aquest dijous en roda de premsa que el fet que es vacunés l’alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, i un regidor “no és l’exemple i no s’hauria d’haver produït”. Pedret va reconèixer ahir els fets en un text fet públic a les xarxes socials, en què detallava que va ser des de la residència que el van cridar donat que havien sobrat algunes dosis i que li havien administrat a ell per l'estret contacte que manté amb el centre, malgrat no formar part del bloc prioritari al que s'està vacunant a hores d'ara.

Amb tot, també ha explicat que no s’ha de “llençar vacuna”, que s’ha de procurar vacunar “amb la major rapidesa i fluïdesa” possible, i que s’ha de tenir present que la flexibilitat que té una residència “no és la mateixa” que un centre hospitalari. D'aquesta manera, Argimon ha evitat reprovar la decisió del centre residencial, que en un comunicat corroborava ahir la versió del mateix alcalde.


Aparentment, doncs, aquestes dues vacunacions no comportaran cap investigació al centre, a diferència del cas de les Terres de l'Ebre. Mentrestant, la CUP ha demanat una Junta de Portaveus per aclarir els fets i el Partit Popular ha sol·licitat la dimissió del batlle.

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació