Covid-19

La CUP de Riudoms demana a l'alcalde que es disculpi per haver-se vacunat abans d'hora

Sol·liciten la convocatòria d'una junta de portaveus per esclarir els fets

per Redacció , Riudoms, 14 de gener de 2021 a les 09:20 |
La vacunació abans d'hora de l'alcalde de Riudoms Sergi Pedret i un dels regidors de l'equip de govern encara desperta tota mena de reaccions. Una d'elles és la del grup municipal de la CUP, que demana a Pedret que es disculpi. "Demanem públicament que es reconegui l'error i es demani disculpes davant la ciutadania per aquest fet", expliquen en un comunicat.

La CUP destaca que durant l'anunci de les vacunacions el passat dia 12 de gener no es va fer pública aquesta informació "ja que podia ser interpretat com una decisió socialment reprovable". "Tot i el poc marge de temps per prendre una decisió, considerem que aquesta no va ser encertada per part de l’alcalde", asseguren, "des d’un punt de vista d’ètica política, considerem que l’alcalde i el regidor no haurien d’haver tingut preferència davant la resta població a l’hora de rebre la vacuna".


Malgrat fer "una defensa ferma de la tasca del personal sanitari, que tot i la precarietat i la pressió a la qual estan sotmesos continuen treballant per tenir cura de la població", rebutgen la decisió de la direcció del centre de cridar-lo a ell.

Per tot plegat, creuen necessari que es convoqui una Junta de Portaveus extraordinària per tal que es puguin aclarir aquests fets. "Malauradament, no podem considerar aquest fet com a anecdòtic, sinó que s'emmarca en el context de desgavell i improvisació permanent a la que ens ja ens ha acostumat el Govern de la Generalitat. Sense anar més lluny, van prometre 10.000 vacunes diàries i en 15 dies només se n'han posat 30.000. En aquest sentit, és necessari revisar el protocol de vacunació arreu de Catalunya per evitar el malbaratament de vacunes i a fi d’evitar que es repeteixin casos similars", conclouen.


Altres notícies que et poden interessar


 

Participació