INDÚSTRIA

IQOXE ha destinat 2,8 milions d'euros a resoldre els desperfectes de l'explosió d'ara fa un any

La reconstrucció de la planta suposa uns 27 milions i 4 més a la seguretat

per Redacció , La Canonja, 13 de gener de 2021 a les 17:37 |
La planta d'IQOXE a la Canonja, actualment. | Cedida
En un comunicat per fer balanç de l'any des que IQOXE va esclatar el passat 14 de gener de 2020, la companyia assegura que ha cobert els sinistres notificats per veïns sense assegurança pròpia o que han tingut problemes amb les asseguradores.

A banda de la inversió en la reconstrucció de la planta de la Canonja amb obres per un valor de 27 milions d'euros, l'empresa ja ha instal·lat una nova subestació elèctrica. "La inversió realitzada i prevista en la millora, renovació i reconstrucció de les nostres instal·lacions, així com en l’aplicació d’energies renovables i aplicacions per minimitzar el nostre impacte sobre el medi ambient, reiteren un cop més el compromís d’IQOXE amb els seus treballadors i el territori a través de la reinversió en nous projectes industrials al Polígon Petroquímic de Tarragona", assegura el director general adjunt d’IQOXE, Javier de Benito.


IQOXE i la resta d’empreses del Grupo Industrial CL duran a terme un minut de silenci aquest proper dijous, tot coincidint amb el primer aniversari de l’accident sofert per l’empresa.

 

Participació