AJUNTAMENT DE CREIXELL

Creixell compleix el seu primer any de taxi gratuït per a la gent gran

Dona servei a més de 400 persones

per Redacció , CREIXELL, 13 de gener de 2021 a les 13:16 |
L'Ajuntament de Creixell va posar en marxa el 2020 el projecte Acompanya'm, que té per objectiu oferir un servei de taxi gratuït adreçat a la gent gran, a persones discapacitades i a persones vulnerables empadronades al municipi per anar al metge, fer-se proves o rebre atenció sanitària a dins o a fora de Creixell. En aquest primer any de funcionament, el servei ha prioritzat la demanda de les més de 400 persones grans que viuen soles a les urbanitzacions del municipi i, més endavant, el servei de taxi s'ha fet extensiu a persones amb discapacitat i a persones sense recursos.

El servei es realitza per un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Creixell i el titular del taxi de Creixell, Agustí Urgell. Fruit d'aquest acord, el taxista ofereix unes tarifes especials per du a terme aquest servei que assumeix la regidoria. El 2020 es va destinar una partida de 6.000 euros per al projecte.


Per demanar el servei de taxi, les persones interessades s'han de posar en contacte via telefònica uns dies abans amb la Regidoria de Benestar Social -a través del telèfon del projecte 'Bon dia' (610202986) . Aleshores, una tècnica de l'àrea gestiona la sol·licitud amb el taxista i contacta amb la persona sol·licitant per confirmar el dia i l'hora del servei.
 

 

Participació