ELECCIONS 14-F

Ciutadans creu que Viñuales i Roldán es mouen «per interès personal i partidista»

Tots dos han plegat del partit aquesta setmana

per Redacció , 30 de desembre de 2020 a les 13:36 |
Poc ha trigat Ciutadans a dir la seva sobre la segona renúncia d'un membre de les seves files en dos dies consecutius. Primer va ser Rubén Viñuales i avui s'ha sabut que Lorena Roldán també marxa del partit, en el seu cas per anar-se'n al Partit Popular. El partit taronja ha lamentat en un comunicat que "no hi ha res més important que la defensa el constitucionalisme per sobre de les sigles partidistes, i lamentem que hi hagi persones o partits més preocupats pel seu interès personal o partidista que per la mobilització dels constitucionalistes a Catalunya, que serà determinant en les pròximes eleccions, no si un partit puja o baixa un escó".
"La defensa de l'interès general i la moderació no són consignes, es demostren amb fets i altura de mires sent útils també des de l'oposició i donant espai i veu a aquesta tercera Espanya farta de les trinxeres, especialment en un moment greu com l'actual", continua el comunicat. En aquest sentit, reivindiquen "totes les decisions preses" per "l'interès general".


"Qui no se senti a gust amb els valors de el projecte està en el seu dret a canviar-lo per un altre que, a diferència de Ciutadans, ha rebutjat fer una oposició responsable enmig d'una pandèmia, que segueix tenint postulats conservadors en assumptes com l'eutanàsia, presumptes casos de corrupció o temptacions de repartir-se el poder judicial, com la mateixa Lorena Roldán ha denunciat recentment des del seu lloc al Senat", han afirmat.

També denuncien que el moviment de Roldán reforça el bipartidisme. "El PP durant anys va utilitzar els vots de molts constitucionalistes com a moneda de canvi", assenyalen. "Des Cs no respondrem a la confrontació que ha triat el PP amb més confrontació, sinó amb la unió que ja vam proposar en forma de coalició i que ara buscarem amb els catalans que segueixen pensant més en enfortir el constitucionalisme que a unes sigles concretes", apunten.

 

 

Participació