ELECCIONS 14-F

Rosa Maria Ibarra (PSC) creu que sortiran «a guanyar» amb el fitxatge de Rubén Viñuales

En el tercer i quart lloc de la llista per Tarragona hi aniran l'alcalde de Batea i l'alcaldessa de Cunit

per Redacció , 30 de desembre de 2020 a les 12:09 |
Rosa M. Ibarra, cap de llista del PSC per Tarragona | ACN
La cap de llista socialista per Tarragona a les eleccions del 14-F, Rosa Maria Ibarra, ha afirmat aquest dimecres -l'endemà del fitxatge del portaveu de Ciutadans Rubén Viñuales com a número 2- que “en aquestes eleccions tan sols hi ha disjuntiva: o bé apostem pel canvi que representa el PSC o bé seguim ancorats en el passat amb el matrimoni de conveniència que formen ERC i els incondicionals del senyor Puigdemont. No hi ha més alternativa”.En aquest sentit, la candidata socialista ha dit que la llista per Tarragona que presentarà el PSC "suma a perfils de diferents sensibilitats i trajectòries a fi i efecte de fer possible el canvi". “Per primer cop en els darrers deu anys tenim opcions reals de guanyar les eleccions i això fa que el projecte que nosaltres representem creixi i s’enriqueixi amb saba nova”, ha afegit.

Així, el número 2 de la llista l’ocuparà Rubén Viñuales, alcaldable de Ciutadans a Tarragona a les darreres eleccions municipals. En tercer lloc hi ha l’alcalde de Batea Joaquim Paladella i en quart lloc a Dolors Carreras, alcaldessa de Cunit.


“Sortim a guanyar, també a Tarragona. Cada dia l’onada a favor del canvi suma noves adhesions. Catalunya es mereix reconnectar-se amb un projecte de progrés i de benestar social per a tothom. Si tots i totes anem a votar guanyarem”, ha afirmat.

Ibarra ha destacat que “en aquestes eleccions el futur de les comarques tarragonines també està en joc. Sempre que hi ha hagut president socialista a la Generalitat Tarragona ha guanyat en inversions i projectes. Per contra, amb els Governs independentistes les inversions han davallat fins a límits històrics i grotescos. També hem de votar en defensa pròpia, en defensa de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre”.


La cap de llista del PSC per Tarragona ha volgut també adreçar un missatge d’esperança a la ciutadania. “Ja s’han acabat els temps de les confrontacions i dels plans secrets que acaben en desastre. Hem d’aconseguir ara a Catalunya el canvi i l’entrada d’aire fresc que el Govern progressista de Pedro Sánchez ha aconseguit al conjunt d’Espanya. La pandèmia i els seus efectes nocius en termes socials i econòmics exigeixen tenir un Govern a la Generalitat que sigui precisament això: un Govern que governi, i que no perdi el temps agitant pancartes o adreçant cartes al president de Kosovo”, ha assegurat Ibarra.

“Quan els i les socialistes hem governat hem impulsat inversions que han generat llocs de treball, per això les comarques de Tarragona van créixer com cap altre regió de Catalunya durant els anys de Govern de progrés. Ho vam fer i ara ho tornarem a fer", conclou Ibarra.

“El Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre són terra de futur per als socialistes comptem amb un programa de progrés i una candidatura que prestarà serveis al conjunt del territori, des de les grans ciutats fins al darrer mas de la demarcació”, ha emfatitzat Rosa Maria Ibarra.

 

Participació