AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Pau Ricomà agraeix la «responsabilitat» de Junts i la CUP per aprovar-li els comptes de 2021

Segons l'alcalde de Tarragona, és "el millor pressupost que podíem tenir"

per Redacció , Tarragona, 23 de desembre de 2020 a les 15:23 |
L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, agraeix "la responsabilitat demostrada per Junts per Tarragona i la CUP d'aprovar uns pressupostos més necessaris que mai".  

El màxim responsable polític de la ciutat ha remarcat que "Tarragona està vivint un moment molt complicat amb una caiguda dels ingressos brutal i precisament 2021 serà l'any que hem abocat més inversions que mai per reactivar l'economia. Davant aquesta situació –ha subratllat l'alcalde- hi ha dos partits com Junts i la CUP que s'han posat a treballar per tirar endavant el millor pressupost que podíem tenir".


Finament, l'alcalde Ricomà ha recordat que el pressupost de 2021 és el de les inversions, amb un increment del 35% fins a situar-se en 17 milions d'euros que es destinaran íntegrament a la millora dels equipaments públics i l'espai públic, de punta a punta de la ciutat "perquè creiem en la inversió com a eina de reactivació econòmica". "Per això era tan important que tots els partits suméssim, perquè el nostre únic objectiu és Tarragona i la millora de les condicions de vida dels tarragonins i tarragonines".


 

Participació