AJUNTAMENT DE TARRAGONA

L'Empresa Municipal de Transport de Tarragona presenta 9 denúncies per actes vandàlics contra els autobusos aquest 2020

La majoria d'atacs es van produir per llançament d'objectes contra els vidres dels vehicles

per Redacció, Tarragona | 22 de desembre de 2020 a les 18:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Empresa Municipal de Transport (EMT) de Tarragona ha interposat 9 denúncies a la Guàrdia Urbana per actes vandàlics contra els autobusos municipals aquest any. La majoria dels atacs han estat amb objectes llençats contra els vehicles que han ocasionat la trencadissa de vidres. Les línies afectades pels actes vandàlics han estat la L30, L34, L54, L85 i l'L8.

La Línia 8 ha estat l'última afectada. El passat 14 de desembre un autobús va rebre un impacte al vidre del conductor de l'autobús, en una zona propera al CAP Llevant. Els danys ocasionats al servei de transport públic per actes vandàlics enguany han tingut un cost d'aproximadament 10.000 euros.


L'EMT treballa per acabar amb aquests comportaments incívics que es van repetint els últims anys, amb 9 denúncies presentades el 2019 i 4, el 2018. El president de l'entitat, Jordi Fortuny, ha apuntat que aquests actes no poden quedar impunes perquè més enllà dels danys materials, posen en perill als conductors i als usuaris del transport públic.

 

Participació