AJUNTAMENT DE TARRAGONA

Les activitats nadalenques arriben a les llars d'infants i les escoles de Tarragona

L'Ajuntament ubica bústies pels més petits per tal que puguin fer arribar els seus desitjos

per Redacció , Tarragona, 17 de desembre de 2020 a les 14:53 |
Una de les activitats a l'escola de la Floresta. | David Oliete
L'Ajuntament de Tarragona, a través de l'IMET, ha volgut traslladar la màgia de Nadal als centres educatius de la ciutat. El conseller d'Educació Manel Castaño ha volgut destacar que "l'Institut Municipal d'Educació ha intentat portar un petit tros del Parc Infantil de Nadal, que aquest any a causa de la pandèmia no es pot celebrar, als centres teixint una xarxa educativa que arriba fins els mateixos patges dels Reis d'Orient".  

Aquesta setmana, l'alumnat des de les Llars d'infants municipals, les escoles públiques i concertades, i els centres d'Educació Especial, han començat a decorar les bústies dels patges reials. Aquestes bústies avui les han començat a recollir els patges reials i les ubicaran als centres cívics de cada barri i al pati Jaume I, per rebre les cartes de tots els nens i nenes de la ciutat durant els primers dies de gener.


A més a més, l'alumnat de cicle superior serà l'encarregat de decorar l'entrada al centre amb plantes i material de jardineria nadalenca. D'aquesta manera, els centres educatius també participen de la iniciativa Tarragona, vila florida.

També s'ha posat a disposició del centres diversos espectacles de titelles i teatre gravats per l'ocasió, per als més petits. Finalment, el Gremi de Pastissers portarà avui i demà a les escoles coca per celebrar l'arribada de Nadal.

 

Participació