AJUNTAMENT DE SALOU

El govern de Granados aprova els pressupostos per al 2021 sense el suport de l'oposició

Abans del ple ordinari l'alcalde va fer un balanç d'aquest 2020

per Redacció, Salou | 17 de desembre de 2020 a les 08:14 |
El ple municipal de Salou es va celebrar de manera telemàtica. | Ajuntament de Salou
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El govern de Salou va aprovar ahir els pressupostos municipals per al 2021 amb el vot en contra de tota l'oposició. Els comptes, que inclouen 46.762.500 euros, un 5,24% menys respecte a l’any anterior, atenen, segons l'alcalde Pere Granados a l'"emergència social i econòmica" del municipi. "Ha estat molt difícil quadrar la baixada d’ingressos amb les necessitats del nostre municipi, que s’han vist incrementades", va afirmar.  

La proposta va obtenir els vots a favor de Sumem i PSC (11), mentre que ERC, Cs i PP hi van votar en contra (9). Previ al ple ordinari es va celebrar també una sessió extraordinària per debatre l’exercici 2020 i el programa d’actuació del govern municipal.


Granados va pronunciar un discurs en què va detallar "l’esforç i les accions dutes a terme per l’administració municipal per tal de fer front a la situació de pandèmia". En aquest sentit, va iniciar el seu discurs fent referència a l’ajut prestat als col·lectius i famílies més vulnerables, que, “arran de les conseqüències del coronavirus, han vist encara més incrementades les seves necessitats”.

Entre les accions dutes a terme, Granados va destacar l’impuls de programes i ajuts destinats a les persones, al teixit comercial, a la restauració i als serveis de proximitat; les campanyes de formació i de promoció; els plans de suport al sector turístic, a través del programa REPTTES; la implantació d’un sistema de control d’aforament de les platges, que ha merescut un premi per part de la patronal de la indústria digital espanyola (AMETIC); el cos de voluntariat i la col·laboració amb les entitats socials i humanitàries del municipi; i el suport a la comunitat educativa i centres d’ensenyament.


Altres notícies que et poden interessar
  

Participació