MOBILITAT

El Govern enllesteix la millora de la C-51 a Vilardida amb una inversió de 6,5 milions d'euros

Calvet destaca que les obres permeten completar un "eix bàsic" entre Valls i el Vendrell

per Redacció/ACN , Vilardida, 15 de desembre de 2020 a les 20:54 |
El conseller Calvet consultant un plànol de les actuacions a la carretera C-51, a Vilardida. | Roger Segura/ACN
El Govern ha enllestit les obres de condicionament de la C-51 al seu pas per Vilardida (Alt Camp), que ha suposat una inversió de 6,5 milions d'euros. Durant una visita a la zona aquest dimarts, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha destacat que la C-51 "és un eix bàsic de la mobilitat del nostre país amb una funcionalitat molt important entre el Vendrell i Valls" i ha recordat que completar totalment l'actuació "ha costat molt ja que era un projecte complex per la topografia i perquè es van trobar unes restes arqueològiques que s'havien de posar en valor". L'obra ha consistit en eixamplar i millorar el traçat de la via en un tram de gairebé 2,5 quilòmetres i en construir una rotonda a la Bisbal del Penedès.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat l'actuació juntament amb els alcaldes de Bràfim, Xavier Rius; Rodonyà, Enric Ferré; Montferri, Josep Ruiz; de Vila-rodona, Ramon Maria Bricollé, i de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.


Pel conseller es tracta d'un projecte molt treballat en benefici del territori perquè afavoreix la mobilitat dels vehicles agrícoles, atès que incorpora la continuïtat dels camins amb passos inferiors i, fins i tot, amb un pont sobre el Gaià.

 

Participació