POLICIAL

Enxampen un veí a Cabra del Camp amb una trampa il·legal per caçar aus rapinyaires

Ho feia al voltant de la urbanitzaciói Miralcamp

per Redacció , Cabra del Camp, 15 de desembre de 2020 a les 09:33 |
Un agent de la Guàrdia Civil de Valls, amb la xarxa localitzada. | Guàrdia Civil
Efectius de el Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil de Valls han pres declaració en qualitat d'investigat a un veí del Prat de Llobregat, per un presumpte delicte contra la flora i la fauna. Concretament, el cos policial va detectar, per l'avís d'un agent rural la setmana passada, d'un parany il·legal al terme municipal de Cabra del Camp. L'objectiu, caçar aus rapinyaires al voltant de la urbanització Miralcamp.

La trampa consistia en una xarxa abatible amb un colom mort com a esquer i anava lligada a un mecanisme que activa un ressort automàtic i tanca la xarxa per atrapar després la presa en el seu interior.


Una persona va ser enxampada quan es trobava comprovant el parany, i va manifestar que era de la seva propietat. Per aquest motiu es va procedir a prendre-li declaració en qualitat de investigat, per la comissió d'un presumpte delicte contra la flora i la fauna, i remetre les diligències instruïdes al Jutjat en funcions de guàrdia de Valls. La trampa va ser intervinguda i dipositada en dependències de la Guàrdia Civil a disposició d'aquesta autoritat.

 

Participació