HABITATGE

L'Ajuntament de Vila-seca intercedeix per ajornar el desnonament d'una família del poble

Pamela, el seu marit i els seus fills tenien una ordre judicial de marxar de casa seva el 15 de desembre, però ara podran passar les festes tranquils

per Josep Maria Llauradó , Vila-seca, 11 de desembre de 2020 a les 09:07 |
L'Ajuntament de Vila-seca. | Josep M. Llauradó
El desnonament d'una família de Vila-seca el pròxim 15 de desembre ha resultat ajornat. Ho ha confirmat la mare, Pamela Limones, a NacióTarragona, després que ahir l'Assemblea Jove de Vila-seca -que els ha donat suport difonent el cas- ho fes públic a les seves xarxes socials.

Segons explica l'afectada, els jutjats li han comunicat que l'ordre perquè marxessin del seu habitatge a l'avinguda Ramon d'Olzina s'ha fixat en una nova data: el 8 de gener. Fins i tot, és possible que arribi una nova ordre per ajornar-ho una setmana més.


El motiu de tot plegat és la intercessió de l'Ajuntament de Vila-seca, que segons explica -mitjançant Serveis Socials- hauria enviat un escrit als jutjats comunicant que aquesta família té acceptat l'atorgament d'un habitatge de la Mesa d'emergència de la Generalitat i que, mentrestant no li proporcionen l'alternativa habitacional, pugui tenir un sostre on viure.

D'aquesta manera, aquesta família -amb una filla de 2 mesos i una de 13 anys- podrà respirar tranquil·la com a mínim durant els dies de les festes nadalenques, a l'espera de quin sigui el seu futur al 2021. I és que després d'estar més d'un any sense poder abonar cap dels imports del lloguer d'un habitatge propietat d'un particular es veien al carrer. Tant Pamela com el seu marit no tenen feina ara mateix i tan sols disposen d'un subsidi de 350 euros i de l'ajuda del Banc d'Aliments.

 

🔴DESNONAMENT APLAÇAT FINS AL 8 DE GENER🔴 La primera victòria en la batalla de l'habitatge aquest any a Vila-seca✊ Hem...

Posted by Assemblea Jove Vila-seca on Dijous, 10 de desembre de 2020 

Participació