AJUNTAMENT DE TARRAGONA

La nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània ja està en marxa

L'obra ha tingut un pressupost de 38.113,62 euros

per Redacció, Tarragona | 10 de desembre de 2020 a les 17:57 |
Patinadors, a la nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània de Tarragona. | David Oliete
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Tarragona Pau Ricomà i la consellera d'Esports María José López han presentat avui la nova pista de patinatge de l'Anella Mediterrània. Tal i com ha destacat Ricomà: "Es tracta d'un nou equipament de la ciutat que arriba per donar resposta a una llarga demanda dels clubs de la ciutat i amb unes instal·lacions dignes".

L'obra ha tingut un pressupost de 38.113,62 euros (IVA inclòs) i l'ha dut a terme l'empresa Auxiliar de firmes y Carreteras. La nova pista és annexa al carril d'acceleració del velòdrom existent i segueix el seu mateix traçat per l'interior. Té una amplada total de 6,20 metres amb un pendent transversal d'un 1% aproximadament, que va des del límit del carril d'acceleració del velòdrom i baixa cap a la pista poliesportiva interior. La consellera María José López ha posat en relleu que "amb la construcció d'aquesta pista, l'Anella Mediterrània guanya en versatilitat, ja que complementa perfectament el velòdrom i la pista esportiva".


La pista de patinatge està oberta a tots aquells esportistes que formin part d'un club i disposin de llicència esportiva. Des d'aquesta setmana ja s'hi han començat a entrenar patinadors de la secció de patinatge de dos clubs de la ciutat: el Nàstic i el Dojo. Des del PMET estan oberts a rebre qualsevol altra proposta de clubs que vulguin utilitzar aquesta nova instal·lació.

 

Participació