La Diputació de Tarragona enllesteix la millora de la carretera TV-3408 entre Amposta i la Ràpita

Els treballs, amb una inversió de 2,57 MEUR, permeten eixamplar i millorar la seguretat de la via

per Aguaita.cat, Amposta | 30 de novembre de 2020 a les 19:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei d’Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona ha finalitzat aquest mes de novembre el condicionament de la carretera TV-3408 entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita, en el tram comprès entre el punt quilomètric 0+700 i el creuament amb la carretera TV-3406.

Les obres, que han millorat la seguretat viària en este tram de la carretera, han consistit en l’ampliació de la calçada per la banda dreta, fins a 6 metres en total, i dels vorals laterals, d'1 metre cadascun. Així mateix, s’ha renovat el paviment de la calçada i s’ha millorat la intersecció amb la carretera TV-3406 mitjançant la construcció d’una rotonda. D’altra banda, s’ha col·locat una barrera de seguretat a tot el costat dret de la carretera per tal de protegir el trànsit de possibles caigudes al canal,


Pel que fa al traçat de la carretera, este no s’ha vist alterat, però sí que s’han fet modificacions en la rasant per tal de millorar el perfil de la calçada. També s'han condicionat els accessos a les finques confrontants amb la carretera per tal de millorar la seguretat viària. La inversió total per a l’execució de les obres ha estat de 2.573.034,80 euros.

 

 

Participació