PARTITS

Albert Batet també concorrerà a les primàries de Junts per Catalunya

L'exalcalde de Valls és el president del grup parlamentari

per Redacció , 26 de novembre de 2020 a les 20:29 |
El president de JxCat al Parlament, Albert Batet, en una imatge d'arxiu. | Adrià Costa
Albert Batet ha decidit participar en el procés de primàries que Junts per Catalunya celebrarà el 12 i 13 de desembre per escollir els candidats del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Penedès per a les eleccions al Parlament de Catalunya, previstes per al 14 de febrer.

Batet considera que la demarcació de Tarragona "necessita una veu forta al Parlament" i argumenta que vol aportar la seva "experiència" com a president de grup parlamentari durant una legislatura "excepcional", el seu "capital polític de gestió" com a alcalde de Valls durant gairebé 12 anys i el seu "coneixement en la gestació de Junts per Catalunya", en què va participar des dels seus inicis a finals del 2017.


A parer seu, ara "és el moment de la solvència i la independència". "El nostre projecte polític neix de l'1 d'Octubre i, per tant, la nostra raó de ser és aconseguir la llibertat del nostre país. Però la conjuntura actual també ens exigeix gestionar amb rigor, amb eficàcia i amb eficiència la crisi sanitària i les conseqüències econòmiques i socials que se'n deriven", explica.

Així mateix, Batet vol "seguir ajudant a canalitzar, des del Parlament, totes les potencialitats del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre en l'àmbit industrial, turístic, d'infraestructures, mediambiental, cultura o universitari". "Cal vehicular, des del punt de vista legislatiu, totes les oportunitats que tenen i tindran les nostres comarques per no deixar ningú enrere i perquè tothom pugui desenvolupar el seu projecte vital i professional al sud de Catalunya", assenyala.

 

Participació